Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

12.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA
13.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit

 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
 • Gjysmëfinalja e Superkupës mes Ponte Prizrenit dhe Bashkimit
28 October 2020