Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

12.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA
13.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

Stafi i FBK-së dhe Ligës Unike i bashkohen kampanjës “Vrapo Babadimër”

  • Stafi i FBK-së dhe Ligës Unike i bashkohen kampanjës “Vrapo Babadimër”
  • Stafi i FBK-së dhe Ligës Unike i bashkohen kampanjës “Vrapo Babadimër”
  • Stafi i FBK-së dhe Ligës Unike i bashkohen kampanjës “Vrapo Babadimër”
  • Stafi i FBK-së dhe Ligës Unike i bashkohen kampanjës “Vrapo Babadimër”
13 December 2020

Për të pestin vit me radhë është mbajtur Minimaratona humanitare, “Vrapo Babadimër”, që kësaj radhe ishte virtuale për shkak të situatës me pandeminë Covid-19. Qëllimi është që të ndihmojnë fëmijët me nevojë, derisa sipas organizatorëve do tu ndihmohet 350 familjeve në këtë vit. Kësaj kampanje humanitare i është bashkuar edhe stafi i Federatës së Basketbollit të Kosovës dhe Ligës Unike. Ata kanë vrapuar së bashku në Parkun “Gërmia” 5 kilometra, aq sa ishte e përcaktuar nga organizatorët për këtë Minimaratonë. FBK dhe Liga Unike janë të kënaqur që ishte pjesë e kësaj kampanje, që ka për qëllim të ndihmojë fëmijët me nevojë dhe këtë traditë do ta vazhdojë edhe në vitet e ardhshme. Kosova është në mesin e 60 shteteve që organizojnë një kampanjë të tillë, kurse ndihmat do të dërgohen për familjet në shtatë qytete të mëdha të Kosovës.