Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

12.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA
13.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË XHIROJA VIII

                               TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

                                         Xhiroja VIII  12/13.12.2020

E diel ora 13:00, Ferizaj                                      Kaçaniku vs Dukagjini

Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija

Gjyqtari 1:Arian Kera

Vezhguesi:Naim Jashari

 

E diel ora 10:00,                                                    Gjakova e RE vs Dardanët

Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj

Gjyqtari 1:Almir Kryeziu

Vezhguesi:Ardian Koshi

 

E shtune ora 10:00,                                              Gjakova vs United Basketball

Gjyqtari kryesor:Endrit Basha

Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini

Vezhguesi:Vllaznim Rraci

 

E diel ora 14:00,                                                   Borea vs Llapi

Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli

Gjyqtari 1:Blendi Kadusha

Vezhguesi:Allen Idrizaj

 

E shtune ora 16:00,                                             Fushë Kosova vs Sfera

Gjyqtari kryesor:Burim Berisha

Gjyqtari 1:Andi Ahmeti

Vezhguesi:Mehdi Gashi