Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

12.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA
13.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË FEMRAT XHIROJA VII

                           TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË FEMRAT

                                                   Xhiroja VII 12/13.12.2020

E diel ora 11:00, Istog                                 Istogu  vs Sfera

Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova

Gjyqtari 1:Petrit Emra

Vezhguesi:Dardan Kasapolli

 

E diel ora 11:00, Ferizaj                            Kaçaniku vs United Basketball

Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija

Gjyqtari 1:Arian Kera

Vezhguesi:Naim Jashari

 

E diel ora 12:00,                                        Vushtrria vs AA Kerasan Prishtina

Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 1:Amar Djekovic

Vezhguesi:Sabri Parduzi

 

E shtune ora 13:00,                                 Junior 06 vs Drita

Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj

Gjyqtari 1:Almir Kryeziu

Vezhguesi:Ardian Koshi