Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

12.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA
13.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT XHIROJA X

                           TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

                                                      Xhiroja X   12/13.12.2020

E shtune ora 16:00,                                     Kosovahome Prishtina vs Kastrioti

Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku

Gjyqtari 1:Rrezon Korqa   

Vezhguesi:Gezim Maloku

Kom-COVID-19: Bekim Aliu

 

E diele ora 13:00,                                         Bashkimi vs Vëllaznimi

Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku

Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli

Vezhguesi: Isa Prebreza  

Kom-COVID-19: Kushtrim Qoqaj

 

E diel ora 11:30,                                            Trepça vs Penza

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci 

Vezhguesi:Enes Maxhuni

Kom-COVID-19: Albert Verbiqi