Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

12.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA
13.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

TERMINET DHE DELELGIMET SUPERLIGA FEMRAT XHIROJA IX

                               TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA FEMRAT

                                                   Xhiroja IX   09/10.12.2020

E mërkurë ora 13:00,                          Penza vs Kosovahome Prishtina

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Petrit Emra 

Vezhguesi: Allen Idrizaj

 

E mërkurë  ora 12:30,                         Vëllaznimi vs Trepça

Gjyqtari kryesor: Endrit Basha

Gjyqtari 1: Artur Dauti

Vezhguesi: Ardian Koshi

 

 

E mërkurë ora 12:00,                            Kastrioti  vs Bashkimi 

Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija

Gjyqtari 1: Rezon Korqa

Vezhguesi:Gazmend Mehmeti