Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

12.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA
13.12.2020 SUPERLIGA
12.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
13.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT

Partners

 • Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

  Ministria e Kultures,Rinisë dhe Sportit
 • TEB - BNP Paribas Joint Venture

  TEB - BNP Paribas Joint Venture
 • IP Petrol

  Italian Petrol Kosova
 • Prince Caffe

  Prince Caffe
 • Artmotion

  Artmotion
 • Stobi Flips

  Stobi Flips
 • Uje Rugove

  Uje Rugove
 • Baker Tilly Kosovo auditor zyrtar i FBK-së

  Baker Tilly Kosovo auditor zyrtar i FBK-së
 • Global CT Digital Kosovo

  GlobalCT